Депутатът смени четири път мнението си за 24 часа

Само за 24 часа депутатът от ГЕРБ Даниел Георгиев няколко пъти напусна и се върна в партията си. Нещо повече, след като днес официално обяви, че няма да напусне партията на Бойко Борисов, изненадващо се появи на предизборно събитие на "България без цензура".

 

В 10:30 часа сутринта в Народното събрание се появи Даниел Георгиев, съпроводен от ръководството на групата на ГЕРБ. Депутатът обясни, че вчера напуснал фиктивно, за да докаже...че не напуска.

 

Съвсем не спекулативни обаче са били срещите на Даниел Георгиев с "България без цензура", които още вчера обявиха, че той минава в техните редици.

 

„Нормално е да се обменят опит, мнения, но категорично не съм вербуван от нито една политическа сила”, заяви Георгиев пред журналисти в парламента. 

Още по темата

 

Депутатът увери, че не му е предлагано нищо - нито на него, нито на баща му, който е кмет на Ботевград. 

 

„Какъв натиск на кметове, на съветници, депутати, огромни пари се предлагат”, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

"Борисов и Цветанов смачкаха Георгиев!", коментира от своя страна Николай Бареков. 

 

Часове след тези престрелки чрез медиите дойде и поредната изненада. На предизборен митинг в Бургас, Николай Бареков обяви, че е получил обаждане от Даниел Георгиев. 


 
„ С комедията спираме дотук. Искам да дойда още тази вечер при теб, в Бургас и да застана рамо до рамо с тебе в предизборната кампания на „България без цензура”, преразказа Бареков, думите на Даниел Георгиев. 

 

Прегръдката между Бареков и Георгиев бе аплодирана бурно от стотици.


 
Депутатът от ГЕРБ обаче не се върна на сцената. Последва личен разговор между него и Бареков далеч от медиите и поредното завръщане на Георгиев в ГЕРБ. 

 
„Господин Бареков е по-емоционален човек. Дошъл съм да го поздравя”, заяви Даниел Георгиев. „В момента съм в политическа партия ГЕРБ. Тук съм дошъл да уважа мероприятието, като гост?!”, заяви Георгиев. 

 

Той отхвърли да му е оказван натиск от ръководството на ГЕРБ. 


 
„Аз казах, че той става част от нашата предизборна кампания, както го виждате днес е с нас, отиваме сега да вечеряме с него, ще обсъдим”, коментира Бареков.