Надеждата ѝ е с кампанията за Варна да се помогне колкото се може повече

Случва се нещо, всички сме заедно, кръстим се, а после заедно спираме да обръщаме внимание на това, че обществени поръчки, обръчи от фирми, властелини не им пука. Това, което се случва с деретата, е симптом на тази липса на правила и на нашия отказ да спазваме правилата”. Това заяви директорът на „Новини и актуални предавания” в Нова телевизия Дарина Сарелска в предаването ДИКOFF в коментар на бедствието във Варна. 

 

Ние не умираме само от деретата, а от дупки, неспазване на предимство на пешеходни пътеки. Но не ни пука за държавата, не искаме да гласуваме и на държавата не ѝ пука за нас, защото връзката е скъсана”, коментира още Дарина Сарелска.

 

Тя изрази надежда, че с кампанията, която организира Нова телевизия, ще може да се помогне колкото се може повече на хората.

 

На малкия човек му пука за малкия човек. Там се събраха стотици млади хора, които обикаляха от дом на дом”, разказа водещата на новините в Нова телевизия Ани Салич. „Сдружението на младите психолози свърши най-важната работа”. 

 

Тя обясни, че със събраните в кампанията пари вече са закупени лопати, метални кофи и ботуши, които обаче във Варна са свършили.

 

Тя призова фирмите, които могат да доставят по 200 бройки лопати, ботуши и метални кофи, да се обадят в Общините Добрич и „Аспарухово”.

 

Има незабавна нужда от тези неща. Домовете са пълни с кал”, заяви Салич. 

 

Целия разговор гледайте във видеото!