Тити Папазов напусна по свое желание VIP Brother

Най-сериозният фаворит за спечелване на VIP Brother „Образцов дом“ напусна Къщата по свое желание. Тити Папазов доказа колко голям човек е с пламенна реч, към която никой не остана безпристрастен. Съквартирантите не сдържаха сълзите си и плакаха заедно с треньора, който взе решение да излезе и да заеме своето капитанско място на кораба, който потъва. 

 

Животът на Папазов е свързан с баскетболния тим „Левски“ и той не иска повече да бъде далеч от своите момчета. С достойнство, чест и много сила Тити излезе от VIP Brother с надежда да успее да спаси отбора. Силна вълна от подкрепа се надигна във Фейсбук страницата на предаването и хората оцениха най-високо неговото решение. Голяма част от феновете на предаването застанаха зад Тити, дано заедно успеят да намерят начин да се справят с тежката за отбора ситуация. 

 

Нов скандален съквартирант прекрачи прага на Къщата – Людмила Захажаева, а съквартирантите я посрещнаха с голяма изненада. Как ще се развие животът в „Образцовия дом“ – не пропускайте VIP Brother всяка делнична вечер от 20:00 часа по Нова телевизия. 

 

Мисия „Диктатор“ внася доза напрежение в Къщата. Зрителите на Нова телевизия ще видят как Стефан и Евгения влизат в ролята си, изпълняват я с усърдие, но не могат да овладеят поданиците си. Задължение на всички съквартиранти е да правят физзарядка след събуждане. Другарката Линдарева за пореден път ще откаже да участва и ще рискува успеха на мисията и съдбата на съквартирантите. Всички ще пострадат от нейното поведение, защото първата дама на Диктатора ще наложи санкция от 10 допълнителни минути физическо натоварване за всяка минута закъснение на Зорница. Ще успее ли режимът на Тачо да овладее масите, да всее респект и желязна дисциплина и на какво са способни хората, за да извоюват правата си – не пропускайте VIP Brother от 20:00 часа по Нова телевизия. 

 

Първата жертва на Диктатора ще стане Камелия Воче, която ще бъде изпратена в затвора заради неподчинение и обида на Първата дама. Стефан Манов, великият предводител на масите, ще лиши всички от питейна вода заради тяхното непочтително отношение и подривна дейност. За обяд съквартирантите ще получат оскъдни порции риба от консерва и русенско варено. Евгения и Стефан ще споделят своите притеснения, че съквартирантите приемат мисията на шега и успехът ѝ е поставен на карта. Двамата ще измислят стратегия, според която ще атакуват по-старите и по-слабите, за да спечелят омразата на останалите. Решенията, които взимат, не са лесни и това ще доведе до вътрешен конфликт в диктаторската двойка. Жени ще покаже по-твърд характер и по-голяма решителност в опитите за потушаване на нарастващия бунт. Съпругът ѝ ще реагира остро на нейните опити да се бърка във властта и ще продължи да води борба са своята независимост и право на решение къде на игра, къде наистина. 

 

Зрителите на Нова телевизия ще видят подробно интервю с Тити Папазов утре в предаването „На кафе“. 

 

Още ексклузивни новини за VIP Brother „Образцов дом” следете във Фейсбук, както и на уебсайта на шоуто.