Той коментира загубата на ЦСКА с 0:2 от Локо София

"Стадионът на Локомотив не отговаря на никакви лицензи, подходящ е за бягане на камили", каза Александър Томов, след като ЦСКА загуби с 0:2 от Локо София.

 

"Разочароващ мач. Нито играчите на Локомотив, нито на ЦСКА заслужават да играят на тези стадиони. Той не покрива критериите нито на УЕФА, нито на БФС. Полят е с пясък и това изравнява качествата и не позволява да се играе нормален футбол”, коментира още Томов. 

 

Освен поражението "армейците" получиха и два червени картона. 

 

"С девет души беше много трудно да се победи и въпреки това искам да кажа, че нашата игра не беше на нивото на ЦСКА. Затова ще вземем мерки. Не може обаче да се играе футбол на пясък. Не ми се занимава с конкретните ситуации на червените картони. Смятам, че след изгонването на двамата играчи мача за нас стана труден”, каза той. 

 

Относно вандалските прояви на привържениците на ЦСКА, Александър Томов заяви: "Винаги съм бил против подобни прояви на феновете. Повече ме безпокои не финансовата санкция, а червените картони. Локомотив няма да бъдат посрещнати на терен, който предвещава счупени крака. Ако аз бях при феновете, и аз щях да бъда възмутен”. 

 

"Докато ЦСКА и Левски не се върнат на върха на шампионата, футбол в България няма да има. ЦСКА се бие докрай, бъдете уверени. Решението за Джаксън Менди ще взема утре сутринта, но масата фенове не желае той да се връща. Нашите фенове не обичат предателите", допълни Томов.