Ако ремонтите продължат над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноски

На 13 юли, понеделник, във връзка с прекъсване на старо водопроводно отклонение и направа на връзка на сградно водопроводно отклонениеи и уличен водопровод във вилна зона „Приплат“ и на ул. „Балабановец“, с. Владая, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи във вилна зона „Приплат“  и от 10:00 до 19:00 часа, живеещи в района на ул. „Рудище“, ул. „Сианит“, ул. „Бор“, ул. „Бели брег“ - №19, №21, №23. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Рудище“ ъгъла с ул. „Бор“; ул. „Приплат“ до моста.

 

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Старото училище“ с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на 13 юли на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Градинарска“, ул. „Грамадите“, ул. „Първанова чешма“, ул. „Уршак“, ул. „Житенски път“, ул. „Отава“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Доброславско шосе“ ъгъла с ул. „Бранище“.

 

Заради ремонт на уличен водопровод на ул. „Николай Бинев“ вилна зона „Киноцентър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на 13 юли на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Николай Бинев“ от ул. „Иван Кондов“ до ул. „Лешникова гора“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Николай Бинев“ ъгъла с ул. „Лешникова гора“.

 

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Веселин Стоянов“ вилна зона „Киноцентъра“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Веселин Стоянов“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Веселин Стоянов“ ъгъла с ул. „Димитър Ненов“.