Тейлър Суифт за четвърти пореден път оглави класацията за благотворителност

Благодарение на добрите си дела певицата от САЩ Тейлър Суифт за четвърти пореден път оглави класацията за най-щедри знаменитости на годината, съобщи Контактмюзик. 

 

Изпълнителката на хита "Shake It Off" е известна с благородните си жестове. Тази година Тейлър Суифт дари 50 000 долара на своя млада почитателка, болна от левкемия, която пропусна концерт на любимката си, за да се подложи на лечение. Същата сума певицата предостави в кампания за набиране на средства за лечението на болен от рак племенник на един от танцьорите й. Други 50 000 долара Суифт дари на Сиатълския симфоничен оркестър. Певицата направи и дарение от 25 000 книги за училища в Ню Йорк. 

 

Втората позиция в класацията заема певицата Майли Сайръс благодарение на дейността й чрез фондацията й "Хепи хипи" за подпомагане на бездомни млади хора. Челната петица в класацията за щедри знаменитости се допълва от Бионсе, Анджелина Джоли и кечиста, преквалифицирал се в актьор Джон Сина. 

 

Сред класираните в Топ 20 са също младата актриса и певица Зендая Колман, Джон Леджънд и съпругата му Криси Тейгън, Деми Ловато, Джъстин Бийбър, Ейми Шумър, Кейтлин Дженър.