Връзката на Рая е заложена на една единствена карта

Предателство, измама и дори арест предстоят в следващите епизоди на сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица, от вторник до петък. Какво се случва с героите от най-вълнуващата квартира в центъра на столицата, зрителите ще могат да проследят от 26 януари в 22:00 ч. по Нова.

 

В следващите епизоди на „София – Ден и Нощ“ предателството ще надвисне като голяма опасност над главите на съквартирантите. Нова фигура ще се намеси в отношенията им, ще всее смут и ще предизвика обрати в дома на приятелите.

 

В смут е също и Рая, чиято връзка със Светлин виси на косъм. Тя ще трябва да влезе в открита война с враговете си, които искат да съсипят любовта й. На война като на война – налага се отчаяната Рая да прояви цялата смелост, на която е способна, за да влезе в неравна битка с неизвестен и опасен изход.

 

Война се води и на още един фронт – в квартирата съперничеството между Сабина и Симона става все по-ожесточено. Всяка една от тях има коз срещу другата, но коя ще се окаже по-търпелива, по-силна, по-подготвена за такава битка и какви ще са последствията от тази война?

 

Тайни крие и Коко. Най-забавният съквартирант винаги има хиляди идеи, как да се замогне. Едно от комичните му прозрения най-накрая узрява и съдбата помага на Коко да започне нов бизнес. Какъв е той и защо се налага да бъде пазен в дълбока тайна от останалите приятели – това ще разберем в следващите епизоди на сериала „София – Ден и Нощ“.

 

Не пропускайте епизодите на „София – Ден и Нощ“ - тази седмица от вторник до петък, в 22.00 ч. по Нова.

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay.