Световната премиера на филма беше в Лондон

Звездите на "Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта" преминаха по розов килим - намек за бременността на главната героиня, за състоялата се в Лондон световната премиера на филма, съобщиха Франс прес и БТА. 

СНИМКИ ОТ БЛЯСКАВАТА ПРЕМИЕРА ВИЖТЕ ТУК


Изпълнителката на главната роля Рене Зелуегър демонстрира стройна фигура в копринена рокля с една презрамка, издържана в морскосин цвят.
За актьора Патрик Демпси - новия претендент за сърцето на Бриджит Джоунс, премиерата се превърна в "семеен бизнес". За Демпси това беше първата публична поява заедно със съпругата му Джилиан, след като двамата разрешиха проблемите си и отмениха развода си. По розовия килим на площад "Лестър" в Лондон заедно с родителите си преминаха и трите деца на Патрик и Джилиан Демпси. 
Сред звездите на премиерата бяха и "старата тръпка" на героинята Бриджит Джоунс - Марк Дарси (актьорът и носител на "Оскар" Колин Фърт), актрисата Ема Томпсън и певицата Ели Голдинг, която изпълнява сингъла "Still Falling For You", включен в саундтрака към третия филм от романтичната поредица.