Много блясък по време на церемонията за телевизионни награди

Много блясък по време на церемонията за телевизионни награди "Еми". Големите победители за втора година се оказаха сериалите "Игра на тронове" и "Вице". Шоуто се проведе в Лос Анджелис, а водещ беше комикът Джими Кимел. "Игра на тронове" получи 12 награди "Еми", сред които за най-добър драматичен сериал.

"Вице" беше отличен с "Еми" за най-добър комедиен сериал. Награда за най-добра актриса в драматичен сериал спечели Татяна Маслани за ролята си в "Клонинги", а за най-добра актриса в комедиен сериал беше отличена Джулия Луи-Дрейфъс за участието си във "Вице". 

Приянка Чопра, София Вергара и Емили Ратайковски спечелиха задочните призове по елегантност на червения килим, присъдени от модните експерти, като тази година на церемонията доминираха дръзките кройки и цветове, отбелязват световните агенции.

Приянка, 34-годишната звезда от сериала "Куантико", впечатли с изящната си дълга червена рокля от шифон с една презрамка на дизайнера Джейсън Ву. София Вергара от сериала "Модерно семейство" подчерта пищните си форми в тясна рокля, решена в цвят пепел от рози, и със сребърна бродерия, спускаща се от презрамката през целия тоалет.

С впечатляваща кройка на тъмносиния си тоалет, дело на дизайнера Зак Поузън, се изяви Емили Ратайковски. Силуетът на 25-годишната манекенка-актриса напомняше този на русалка. Роклята изящно подчертаваше нейната стройна снага.

Модните специалисти посрещнаха с възторг и елегантния външен вид на бременната Кери Уошингтън от сериала "Скандал". Дизайнерът Брандън Максуел положи успешни усилия да прикрие нейното коремче в стилна черна рокля, разкриваща и немалко плът на красивата афроамериканска актриса.

Актрисите Емилия Кларк, Софи Търнър и Мишел Докъри пък бяха определени като най-елегантните британски представителки на тазгодишната церемония. Модните редактори не отчетоха впечатляващи модни гафове, освен този на Ана Клъмски от сериала "Вице". Нейният избор на пола, която й стояла като чувал, не се понрави на експертите.

Като най-смела кройка те посочиха тази на модела Хайди Клум. Германката се появи със сребриста рокля с щедро деколте и с висока цепка по бедрото, дело на дизайнера Майкъл Корс. Като доминиращи цветове в тоалетите на дамите се наложиха червеното и жълтото.

КОЙ С КАКЪВ ТОАЛЕТ СЕ ПОЯВИ НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ ТУК

Междувременно на страницата на Джими Кимел във Faceook бе качено забавно видео за това как водещият пристигна на церемонията на наградите „Еми”. През какви перипетии мина и с кого се срещна по пътя – гледайте по-долу: