"Съюзени" излиза по кината на 2 декември

Страст, шпионски заговори и напрегнат екшън оплитат героите на Брад Пит и Марион Котияр в новия филм „Съюзени“. Режисьор е Робърт Земекис.

По темата

Филмът разказва историята на шпионина Макс Ватан (Пит), който през 1942 година среща Мариан Бесежу (Котияр) от Френската съпротива по време на смъртоносна мисия в тила на врага в Северна Африка.

Двамата отново се срещат в Лондон, а връзката, която започват, виси на косъм, подложена на изпитанията на размирното време, в което се срещат, и на ролята, която заемат в него - и двамата са шпиони.

Още в първите кадри изкусителката Котияр подлага на тест героя на Брад Пит. А истината е, че шансовете им да оцелеят, ако останат заедно, са 60:40 в полза на смъртта.

Превъзмогнали на пръв поглед пречките пред любовта си и веднъж отдали се на семейно щастие, скоро Макс е съсипан от подозрения към Мариан – каква умела игра играе, какви тайни крие и дали не е изпратена от противниците да го унищожи... Или може би е тест от страна на британското разузнаване?

Продуцент на „Съюзени“ е Греъм Кинг.

Във филма ще видим още Лизи Каплан, която зрителите са гледали в  „Зрителна измама 2“ и „Интервюто“, както и Матю Гууд, който грае в „Игра на кодове“, „Добрата съпруга” и „Имението Даунтън“.

„Съюзени“ излиза в кината на 2 декември.