В служебния кабинет жените са едва шест

В началото на днешното правителствено заседание служебният премиер Огнян Герджиков подари рози на женската част от кабинета, съобщи БГНЕС.

Той зарадва дамите с по една шарена роза.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

В служебния кабинет дамите са едва шест. Това са Малина Крумова, служебен зам.-министър-председател по европейските фондове, Деница Златева, служебен зам.-министър-председател по подготовката на българското председателство на Съвета на ЕС-2018, Мария Павлова, служебен министър на правосъдието, Ирина Костова, служебен министър на околната среда и водите, Стела Балтова, служебен министър на туризма и Даниела Дашева, служебен министър на младежта и спорта. 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поздрави жените с днешния им празник.

„Честит международен ден на жените! Бъдете живи и здрави. Светът е по-хубав, по-развит и по-успешен благодарение на Вашата сила, упоритост и мъдрост”, написа той във Facebook.

Към поздравите са жените в днешния ден се включи и лидерът на БСП Корнелия Нинова. 

"Скъпи българки - майки, съпруги, баби, приятелки, приемете моите поздрави по случай Международния ден на жената! Пожелавам ви да бъдете здрави и обичани, да бъдете ценени за това, че раждате и отглеждате живот, градите дом и създавате уют, работите и се доказвате всеки ден. Честит празник!", написа тя в профила си във Facebook.