Седем души загинаха при нападението

Премиерът Бойко Борисов поднесе съболезнованията си за кървавата атака в Лондон, която отне живота на 7 души и рани още 40. 

СНИМКИ ОТ ЛОНДОН В НОЩТА НА ТЕРОРА ВИЖТЕ ТУК

"Моите съболезнования за хората в Лондон. България осъжда остро терористичните атаки, които се случиха във Великобритания", написа той в Twitter.  

По темата

Заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина Захариева изпрати съболезнователна телеграма до британския външен министър Борис Джонсън.

„С дълбока скръб приех новината за поредния кървав терористичен акт в Лондон. Споделяме мъката на близките на загиналите и пожелаваме бързо възстановяване на ранените. Приемете най-искрени съболезнования за жертвите на нападението и уверения в нашата солидарност и безрезервна подкрепа към народа на Великобритания”, пише Захариева. 

Припомняме, че в нощта срещу неделя ван се вряза в пешеходци на "Лондон бридж" в Лондон. След като бусът помел доста хора, от него изскочили трима мъже с ножове с големи остриета и започнали да намушкват бягащите наоколо. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.

Редактор: