Новият филм ще тръгне по кината през ноември

През ноември „Дисни” представя „Замръзналото кралство: Коледа с Олаф” – изцяло нов 21-минутен късометражен филм, който връща на екран любимите на цял свят герои, които видяхме за първи път в „Замръзналото кралство”.

През 2013 г. хитът на „Дисни” донесе приходи от над 1,27 млрд. долара в световен мащаб и спечели две награди „Оскар“ – за най-добър анимационен филм и най-добра оригинална песен („Let It Go”).

В „Замръзналото кралство: Коледа с Олаф”, който съдържа четири нови оригинални песни, Олаф и Свен се отправят на весело приключение, за да открият и покажат на Елза и Анна най-добрите традиции за празника.

В първия зимен сезон, след като вратите на Замръзналото кралство са отново отворени, Елза и Анна стават домакини на празненство, на което са поканени всички от Арендел. Когато хората от града неочаквано си тръгват по-рано, за да се насладят на своите собствени празнични обичаи, двете сестри осъзнават, че си нямат семейна традиция. Затова Олаф претърсва кралството и разучава кои са най-добрите обичаи, за да спаси първата Коледа на своите приятели.

Режисьори на „Замръзналото кралство: Коледа с Олаф” са носителите на „Еми“ Кевин Дитърс и Стиви Уермър-Скелтън. Филмът е по сценарий на Джак Шейфър. Продуцент е носителят на „Оскар“ Рой Конли (Героичната шесторка). Автори на четирите оригинални песни са Елиса Самюъл и Кейт Андерсън.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.