Нашата работа е да градим и го правим всеки ден, заяви премиерът

Приемането на оставката на бившия министър на здравеопазването професор Николай Петров е било морален акт. Това обяви министър-председателят Бойко Борисов при откриването на реновираната спортна зала „Асикс Арена” (бившата „Фестивална”). 

СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК

Борисов заяви, че при назначаването на професор Петров не е знаел за одитния доклад на военната прокуратура за финансовото състояние на ВМА. Именно според този доклад бившият здравен министър е сключил договор с фирма, представлявана от мъжа, с когото живее дъщеря му.

Нинова и Цветанов – в спор кой е по-смел (ВИДЕО)

Бойко Борисов коментира за първи път оставката на професор Петров и атакува БСП.

Проверка в прокуратурата заради нарушенията във ВМА

„Не съм знаел за одитния доклад, ако са знаели за този одитен доклад, да са го уволнили тогава служебното правителство на президента Радев. От къде да го знам аз това. Нито ми е оставяно като документ, нито като информация. В същото време има органи, които с това се занимават. Ние като морален жест му приехме оставката. (на Николай Петров – бел. ред.) В същото време в парламента продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик, хора, купували гласове и то от затворници, хора, които наричат българите „дебили””, заяви Борисов.

ИЗВИНЕНИЯ БЕЗ ОСТАВКА: Иво Христов остава в парламента (ОБЗОР)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.