Скандалите около Тамара Георгиева продължават

Скандалът около избора на новата „Мис България” Тамара Георгиева продължава. Появи се информация, че журито всъщност не е подкрепило с необходимия брой гласове победителката.

Жени Калканджиева: Бих пратила "Мис България" 2017 на пластичен хирург (ВИДЕО)

„Точкуването на конкурса става за три места. Първото носи 10 точки, второто – 6 точки, и третото – 3 точки. Имаше пет момичета с няколко първи места. Изборът беше изключително труден. Правим сбор от точките. Проблемът е, че просто се размиха гласовете между пет момичета”, обясни в „Здравей, България” организаторът на конкурса Ирина Папазова.

НОВАТА "МИС БЪЛГАРИЯ": Има ли вина фотографът за негативната вълна? (ВИДЕО)

„Снимката с профила на Тамара Георгиева е умишлена провокация от страна на един фотограф. Всеки хвана вълната и се опитва да си прави PR по някакъв начин, вадейки дивиденти от тази тема. За мен това момиче беше очернено”, коментира още Папазова.

Новата "Мис България": Не, аз не съм грозна в никакъв случай (ВИДЕО)

Мария Бонева, която беше сред членовете на журито, заяви, че тя лично е сложила Тамара Георгиева в челната тройка, но не на първо място, а на второ.

Превърна ли се "Мис България" в конкурс за вътрешна красота?

Друг член на журито – Иво Танев, коментира, че което и момиче да беше избрано за „Мис България” тази година, хората нямаше да бъдат доволни, защото не е имало момиче с ярко изявено присъствие на сцената. Според него трябва да се сложи точка на целия скандал, защото конкурсът си има регламент и той е спазен.

„Мис България” 2017 пред NOVA: Имам силно присъствие, носът остава на заден план

"Лично аз не включих Тамара Георгиева в тройката. Моята подредба беше друга. Не казвам, че момичето е лошо и обидите, които се изсипаха върху нея, са нещо изумително", каза още Иво Танев.

Той категорично отрече върху журито да е имало какъвто и да било натиск, за да се стигне до избора на Тамара.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.