Как Тамара Георгиева отвърна на отрицателните коментари в социалните мрежи?

Новата "Мис България" Тамара Георгиева коментира в "Здравей, България" отрицателните коментари по неин адрес в социалните мрежи. Носителката на короната твърди, че е била подготвена за това. Изненадата й обаче дошла от „простотията на хората и грозните им постъпки”.

„Тези хора не ме познават. Това, което виждат от тези снимки, не ме окачествява като човек. Те не знаят каква душа и сърце имам, зад какви каузи съм готова да застана. И не, аз не съм грозна в никакъв случай, каза още Тамара Георгиева.

„Мис България” 2017 пред NOVA: Имам силно присъствие, носът остава на заден план

„Завърших Италианския лицей в София, а после - Художествената академия - със специалност „Дизайн на порцелан и стъкло". Сега ми предстои магистратура, която искам да бъде свързана с модния дизайн, защото работата ми е такава – работя в моден бутик. Това е моя страст. А също така помагам в семейния бизнес, който е свързан с дизайна на порцелана и на стъклото”, разказа още Тамара Георгиева.

На модния подиум се изявява от малка, но основно в благотворителни ревюта. Първата й сериозна поява на конкурс е през февруари тази година на „Lady България”, на който печели награда.

„Конкурсът „Мис България” за мен беше мечта от малка. Винаги ми се е искало да изпитам тази емоция, която изпитват момичетата, участващи в конкурса. Това е сбъдната мечта за мен”, казва Тамара Георгиева.

Превърна ли се "Мис България" в конкурс за вътрешна красота?

Тя обаче смята да развива способностите си като дизайнер, а модата да остане само хоби.

„Разбира се, ще бъда част от такива конкурси, може би като гост, като жури, но ще трябва тепърва да развивам кариерата си. Искам да се развивам като дизайнер, все пак това е моята професия”, добави Тамара.

"Мис България" стана конкурс за вътрешна красота" и още в социалните мрежи

Целия разговор гледайте във видеото. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.