Вижте какво разказа пред NOVA бивша колежка на обвинения за шесторното убийство в Нови Искър

Екип на NOVA засне къщата, в която беше намерен труп на мъж, за когото се предполага, че е обвиненият за шесторното убийство в Нови Искър – Росен Ангелов.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ КЪЩАТА

Изоставената постройка със счупени прозорци се намира на 500 метра от вилата, в която мъжът се е укривал.

В понеделник полицията приключи огледите в района на Луково, където се намира въпросната постройка. Все още се очаква ДНК-експертизата, която трябва да покаже дали тялото е на Ангелов.

СЛУЧАЯТ "НОВИ ИСКЪР": Експертиза ще потвърди дали загиналият е Росен Ангелов

По всяка вероятност мъжът се е самоубил. Според първоначалната информация той имал огнестрелна рана в слепоочието, а до трупа бил намерен пистолет. Предполага се, че със същото оръжие е извършил шесторното убийство в Нови Искър. 

МВР: Проверявани са няколко пъти адресите на Росен Ангелов

Хората, които го познават обаче, не вярват, че Росен е способен да убива. Елена Бадева често се срещала с него, докато работел в автосервиз – последното работно място на Горския човек. За убийството жената разбрала от телевизията. Там видяла и снимката на Росен, но не успяла да го познае веднага.  

Разпространената от полицията снимка нямаше нищо общо с действителността. Тя сигурно му  е стара. Сега беше по-слаб. Имаше брадичка като на художник, много интелигентно изглеждаше и с каскетче ходеше. И винаги изпран - това ми правеше впечатление”, разказа Елена пред камерата на NOVA.

За любовта си с Кети Кюхова Ангелов не споделил на Елена, но пък за планината не спирал да говори. И всички наоколо знаели, че живее нависоко -поне през лятото. А зимата живеел в столичния квартал „Дружба” при приятел, който никой не е виждал от месеци.

През 2009 г. Горският човек трябвало да влезе в затвора, но успял да се укрие.  Така  последните осем години Росен е работил и живял на различни места. Познавали са го мнозина. Знаели са, че е блудствал с деца и е издирван. Полицията обаче не го открила  и така се стигна до най-жестокото убийство в новата ни история.

Още по темата гледайте във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.