Бизнесменът може да получи до 3 години затвор или принудително изселване

Преди дни приключи разследването срещу Ангел Бончев, който през октомври м.г. заплаши с убийство големия си син, съобщи "24 часа", цитирайки информация от прокуратурата.

Заплашвал ли е Ангел Бончев сина си с убийство?
 
От Осмо районно управление в София са изпратили материалите в Районната прокуратура. Държавното обвинение има срок един месец, за да прецени дали да вкара делото срещу Бончев-старши в съда или да го върне за доразследване. До 3 години затвор или принудително изселване е наказанието, което той може да получи, ако бъде признат за виновен.

Отвличан от „Наглите” се сдоби с обвинение (ВИДЕО)

"Ей сега ще те гръмна като куче", казва Ангел Бончев на големия си син Бончо Аврамов, зарежда законния си пистолет "Глок" и го насочва към главата му. Случката се разиграва в хидропарк "Казичене", който е единственият бизнес на Бончеви, след като отношенията им с Гриша Ганчев охладняха след освобождаването му от Наглите.
 
Полицаите от Осмо районно управление на МВР получават сигнал за екшъна и веднага пристигат на място. Ангел Бончев е арестуван и обвинен в закана за убийство. Пускат го от ареста с гаранция от 500 лв. и започва разследване.

Ангел Бончев съди ИСУЛ

В хода на разследването се разбра, че Бончев е в конфликт с големия си син заради бизнеса с хидропарка. Ясно стана още, че това не е единственият скандал между двамата. Преди време Бончо пребил баща си отново заради спорове за пари.

Днес управител на хидропарка е малкият син Ангел Бончев-младши. Малко преди скандала с големия си син, който вече е вън от бизнеса на баща си, фирмата е прехвърлена на майката на Камелия Бончева, от която е малкият син. Големият - Бончо, е от първия брак на бизнесмена.