Не забелязвате новата й прическа, маникюр или нещо друго ново - познато, нали...

Представете си следната ситуация: Прибирате се вкъщи след дълъг работен ден, приятелката ви (или съпруга), е намерила малко свободно време. Направила си е нова прическа, косата й е по-къса, дори с нов цвят. Посреща ви ентусиазирано, с мисъл, че ще забележите промяната в нея, ще й кажете, колко добре изглежда, а вечерта ще завърши прекрасно за всички. Но не, този сценарий не се случва, пише vesti.bg.

Мъжете с разхвърляни стаи са с по-малки шансове за сексуални успехи

Вие се прибирате изморен от работа, от продължителното задръстване, от навалицата в метрото. С няколко думи - вие просто не обръщате внимание на новата й прическа. Едни жени няма да реагират, да се разсърдят, но други...

Чувството за хумор играе ключова роля в изневерите

Добре, малко е преувеличен този пример, но ако не кажат нещо, то със сигурност започват да си мислят и представят куп неща. Като дали вече не ви се харесва, защото не й обръщате внимание, друга ли има или: "Не, не изглеждам добре с тази прическа, той просто не иска да ме обиди. Не трябваше да слушам Мими от салона, подведе ме".

Жените предпочитат мъже със силно ръкостискане

През цялото време обаче се заблуждават. Мъжът има склонността да обръща внимание на тези детайли, когато сте в началото на връзката ви - в онзи период, когато всичко ви се струва прекрасно в другия. В един момент заживявате заедно, свиквате с присъствието на другия, споделяте, изживявате и хубави и лоши моменти, и някои неща остават на по-заден план. Мъжът ви приема такава, каквато сте. Винаги има изключения, затова не трябва да се обобщава.

Проучване: Жените предпочитат приятелките си пред своите съпрузи

Все още има романтични мъже, по-емоционални и забелязващи, когато промените нещо в себе си или в дома - друго нещо, което не много господа биха забелязали. Разместили сте част от декорацията на домашната библиотека. Прекрасно, но не очаквайте да забележи промяната, поне не веднага.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.