Гласът му хипнотизира, талантът му омагьосва, излъчването му упоява

Васил Бинев разказва за пътя си от къщата с пръстения под, в която е роден, през ролята на реквизитор в Кюстендилския театър, до сцената, от която радва публиката днес и ролята си в хитовия български медицински сериал "Откраднат живот", с която спечели сърцата на зрителите.

Неговата голяма сцена. Гласът му хипнотизира, талантът му омагьосва, излъчването му упоява… И в следващите минути ще ни убеди в това. Васил Бинев в откровено интервю пред Мон Дьо за "Събуди се".

“Откраднат живот” беше най-голямото ми приключение в живота ми. Сутрин ставах и отивах на снимки развълнуван като първокласник. Със сигурност ще го помня, дори да нямам участие в този проект оттук насетне, ще го помня до края на живота си”, разкрива актьорът.

Васил Бинев изгради един от най-запомнящите се образи в пети сезон на поредицата. Петият сезон на българския сериал на NOVA "Откраднат живот: Критична точка" спечели интереса на активното население (18-49 г.) в най-гледаното време и в оспорвана конкуренция с турските поредици, излъчвани по втората по гледаемост телевизия. Над 30% от тази аудиторна група предпочетоха сериала, което е с 21% повече от зрителите на бтв по същото време. През този сезон някои от епизодите постигнаха най-високите си аудиторни дялове сред тази група от старта на сериала през 2016 година.

За още от Новините на NOVA харесайте страницата ни във Facebook ТУК. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook.