Решението на магистратите е окончателно

Апелативният специализиран наказателен съд отстрани от поста кмет на „Младост” Десислава Иванчева. Решението на магистратите е окончателно и е в сила до края на делото за взимане на подкуп срещу Иванчева, Биляна Петрова и Петко Дюлгеров. 

Уволниха зам.-кмета на "Младост" в съдебната зала (ВИДЕО)

Нейната заместничка Биляна Петрова беше уволнена в съдебната зала по време на заседанието от изпълняващият длъжността „кмет” Румен Русев. Десислава Иванчева реагира остро на решението, заради което беше глобена с 200 лева заради крясъци в залата. 

Отстраняването на Иванчева се отложи два пъти, заради искане на обвиняемите да прочетат всички внесени до момента доказателства от прокуратурата. 

4 тома нови доказателства отложиха делото за отстраняването на Иванчева

Припомняме, че обвинените във взимане на подкуп кмет и зам.-кмет на столичния район „Младост” днес се явиха пред съда със закопчани зад гърба ръце. По техни думи това се правило, за да не могат да показват на медиите какво са разбрали от специалните разузнавателни средства. По думите на обвиняемите доказателствата по делото се подменяли, за това те искали собственоръчно да ги препишат.  Освен това, двете заявиха, че са държани в нечовешки условия - без храна и вода. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.