Барбара Броколи продуцира шпионската филмова сага

Ролята на най-известния таен агент на света, Джеймс Бонд, най-вероятно никога няма да бъде поверена на жена, тъй като тя е написана за мъж, твърди продуцентката на шпионската филмова сага Барбара Броколи, предаде БТА.

Даниел Крейг и Рейчъл Уайз станаха родители на момиченце

Агенцията цитира нейно интервю пред британски в. "Гардиън". "Бонд е мъжкар. Той е мъжки образ. Ролята е написана за мъж и най-вероятно тя ще си остане мъжка", заяви Броколи.
"Това не е лошо, изтъкна продуцентката. Няма смисъл да трансформираме мъжките роли в женски. По-добре е да създадем повече вълнуващи женски роли и сценариите добре да пасват на изпълнителките им!"

Почина режисьор на три филма за Джеймс Бонд

Спекулациите относно "женския агент 007" се засилиха напоследък, особено след като бе обявено, че актрисата Джоди Уитакър се готви да осъществи пробив, като ще се изяви като първата дама, която ще влезе в ролята на "Доктор Кой" .

Барбара Броколи е дъщеря на продуцента на Албърт Броколи, продуцирал много от филмите за Джеймс Бонд. Понастоящем тя отговаря за кастинга на новите роли в легендарната шпионска филмова сага. Барбара Броколи успя да убеди Даниъл Крейг да се завърни в продукцията в ролята на Джеймс Бонд, след като той беше заявил, че никога повече няма да се превъплъти на екрана в агент 007.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.