Синът на китариста на групата почина неочаквано

Godsmack отложиха предстоящото си европейско турне заради неочакваната смърт на сина на китариста Тони Ромбола. В официално изявление Съли Ерна сподели становище на групата: 

Godsmack идват в София през ноември

„С най-голямо съжаление от името на нашия китарист Тони и жена му Сю пиша лично това съобщение до всички наши фенове по света, за да ви кажа, че Тони и семейството му преживяват загуба, която никой родител не заслужава. Синът на Тони и Сю - Джо Фей, почина неочаквано миналата седмица на ранната възраст от 34 години. Той беше един от най-добрите и мили хора, които някога съм срещал. И най-важното - Джо беше фен, както всички вас. Той буквално преживяваше успехите на Godsmack чрез баща си. Винаги беше много развълнуван и горд да бъде около нас и ще ни липсва дълбоко. Докато още чакаме повече информация за случилото се, най-учтиво ви молим да уважите личното пространство на Тони и семейството му. Оценяваме търпението ви, молитвите и подкрепата в този момент. Обещавам ви, че ще се завърнем по-големи и по-силни в началото на 2019-а и ще свирим на всички планирани концерти в Европа и по света. Бъдете готови!“, написа Ерна.

Европейското турне на Godsmack беше планирано да започне от Стокхолм на 29 октомври и да завърши в София на 27 ноември. То се измества за началото на 2019 г., като детайлите ще бъдат съобщени съвсем скоро.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.