Музикантите се събират за култово коледно събитие

"Култов коледен концерт" ще се проведе на 7 декември в София. Музикантите, които са част от събитието, са Svetlio & The Legends, Ерол от Уикеда, Кольо Гилъна и Сърмата Хари. Празничният концерт ще се проведе в столичния клуб "Mixtape 5". 

Деси Добрева с концерт преди Коледа и двоен диск

Tова е първият клубен концерт на бившият вокалист на група Контрол Кольо Гилъна. Досега музикантът се включваше само в събития в големите зали. Концертът ще започне в 22:00 ч., а вратите на клуба отварят в 21:00 ч. Музикантите са приготвили 2-часова програма, в която са включени най-големите им хитове.

"Става въпрос за песни като "Уиски с фъстъци", "Мариана", "А ние с Боби двамата пием кафе"", каза Ерол.

"А "Бате Гойко" ще бъде за финал", добави Светльо Витков.

Кольо Гилъна ще изпее обичаните "Леле како", "Най-щастливият ден". Ще има песни на Контрол, както и на група КГБ. Очаква се приповдигнато настроение. 

P.I.F. преиздават емблематичните си песни (ВИДЕО)

Светльо коментира събитията, свързани с ремонта на ул. "Граф Игнатиев", като добави, че прокуратурата разследва кой е виновен за подмяната на трамвайните релси. Според него е въпрос на време това да стане ясно. 

"Ние сме конструктивна опозиция в общинския съвет. Предложихме зеленият билет да бъде въведен през целия отоплителен сезон, а не едва на третия ден, когато не се диша", каза още Витков.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.