Валери Симеонов намекна и за имот в „Драгалевци”

От партията на Валери Симеонов са сезирали главния прокурор за проверка на имущественото състояние на министъра на туризма Николина Ангелкова.

Валери Симеонов обяви, че изнесената от него информация за апартамента на министъра на туризма Николина Ангелкова в „Овча купел” не е плод на лична атака. А на журналистически въпрос отговори: "Няма ли да ме питате за „Драгалевци”?”.

По-късно във Facebook Ангелкова обясни и за закупен имот в столичния квартал „Драгалевци”, при който също всичко било законно.

Тази сутрин в предаването „Здравей, България” министърът заяви, че може да докаже всеки похарчен лев. Апартаментът й в „Овча купел” бил купен по пазарна оценка от лицензиран оценител и това се случило преди повече от 10 г., много преди тя да влезе в политиката. Ангелкова беше категорична, че в сделката няма нищо незаконно. А цената била ниска, защото имотът бил купен на груб строеж. 

Ангелкова: Мога да докажа всеки един лев, който съм похарчила

Министърът бе категорична, че няма нищо общо със скандала „Апартаментгейт". И подчерта, че това не е първата неоснователна атака от страна на Валери Симеонов към нея.  

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.