Влогърите Стан и Стефи коментират изборния ден

Стан и Стефи са влогъри и имат хиляди почитатели, някои от които - току-що навършили пълнолетие. Книгите им оглавяват тийнейджърските класации, а самите те предизвикват еуфория с появите си на публични места.

На въпрос дали смята да упражни правото си на глас днес, Стан отговори така: „Ние сме от Пловдив, но имаме планове да гласуваме и ще пътуваме до там. Ако кажа, че винаги го правя, ще излъжа, но когато имам възможност, не пропускам”.

„Разбира се, че бих посъветвал хората да гласуват, защото всеки глас има смисъл и само тогава можеш да имаш претенции спрямо случващото се”, допълни влогърът.

„Според мен човек трябва да се възползва от правото, което държавата дава, и да гласува. Много важно е човек да прави избори в живота си, а не просто да подминава тези неща”, сподели Стефи в ефира на "Събуди се".

Според нея младите хора искат от управниците справедливост, равнопоставеност между двата пола, категоричност и повече достойнство.

„Всеки прави грешки, дори и управляващите, които също са хора. Важното обаче е, когато човек сгреши, да признае и да се поправи”, коментира още Стан.

Влогърите са категорични, че всеки личен избор е важен, било то в политически или друг спектър на ежедневието.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.