Реферът не зачете редовен гол на "Орлите" при срещата с "Черно море"

„Не искаме повече Кабаков за съдия в мачове на „Лудогорец”. Така изпълнителният директор на „Лудогорец” Ангел Петричев коментира съдийството на Георги Кабаков по време на срещата между "Лудогорец" и "Черно море".

Реферът с лека ръка подмина игра с ръка в наказателното поле на "моряците" и след това не зачете редовен гол на "Орлите".

"Виждаме тенденциозност в отсъжданията му вече в няколко поредни мача срещу нашия отбор и поради тази причина и в интерес на феърплея бихме искали повече да не ръководи наши двубои. Всички видяха, че ни отмени абсолютно чист гол", заяви Петричев.

"Лудогорец" завърши наравно с "Черно море", не зачетоха чист гол на шампиона (СНИМКИ)

В 87-ата минута Кабаков сгреши елементарна ситуация. Разградчани вкараха втори гол, но реферът Кабаков не го зачете, отсъждайки нарушение на Кешеру срещу Митрович. На повторенията се видя, че такова няма, тъй като румънецът игра чисто.

И за капак изгони Сисиньо. От повторенията ясно се видя, че бразилецът посяга да изрита играч на Черно море, но не успява. Решението е елементарно. Жълт картон за агресия от страна на Сесиньо и такъв за симулация на играча на Черно море.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.