Част от него е репортерът Ивомира Пехливанова

Екип на NOVA отново ще бъде на червения килим по време на церемонията по връчването на наградите „Оскар”. Част от него ще е репортерът на Новините Ивомира Пехливанова.

ТРЕСКА ЗА ОСКАРИ: „Златната нощ“ с Ива Софиянска – Божкова и Мариян Станков – Мон Дьо по NOVA

„Ще бъдем на Червения килим, ще покажем на нашите зрители как върви подготовката. Тя започна още от понеделник. Разпъването на емблематичния килим отнема много време. Стотици работници са впрегнати, за да бъде всичко перфектно. Любопитно ни е и каква ще бъде сцената - понякога тя е с камъни „Сваровски”, понякога е цялата в злато”, каза в предаването „Здравей, България” репортерът на NOVA Ивомира Пехливанова. И допълни, че за първи път екип на телевизията ще бъде в залата за интервюта.

ВСИЧКО ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Специалното ни студио започва малко преди полунощ на 9 февруари. Ива Софиянска – Божкова и Мариян Станков – Мон Дьо ще потопят киноманите в атмосферата на Холивуд и кино събитието на годината. Заедно с едни от най-известните български актьори, продуценти и кино критици, водещите ще коментират актуалните новини около подготовката на церемонията, червения килим и номинациите в престижните награди „Оскар“. В студиото като ководещ ще бъде и познатата с кинорубриката си в „На кафе“ Андреа Банда Банда, която ще проследи последните приготовления на звездите, преди да минат по червения килим.