Сигнализираха ни родители на деца, които посещават Центъра за специална образователна подкрепа "Проф. Димитър Кацаров" в София

Учители са принуждавани да ринат сняг, за да осигурят достъп до класните стаи. За това ни сигнализираха родители на деца, които посещават Центъра за специална образователна подкрепа "Проф. Димитър Кацаров" в София.

Няколко часа персоналът и възпитателите здраво въртели греблата, за да пробият път до входа на училището, вместо да се грижат за децата. Жена в напреднала бременност изпаднала в шок, защото й се наложило да пробива пъртина, докато води детето си.

ПЪЛЕН АБСУРД: Семейство пробива бетонни плочи, за да си влезе в дома

„Налага се на бременни жени от време на време да почистваме училищния двор, ако искаме да имаме достъп до класните стаи. Имаше родителска среща, на която ни беше вменено. Директорката заяви, че пари за почистване няма да има”, обясни Любомира Василева, майка на дете със специални образователни потребности.

Ангажиментът за почистване на снега е на администрацията, заяви заместник-директорът на институцията Венцислав Атанасов.

АБСУРДИТЕ НА ГОДИНАТА: Най-запомнящите се истории на Румен Бахов за 2019 г. (ВИДЕО)