Синът на Къци Вапцаров предизвика фурор отвъд Океана

Отминаващата седмица ще запомним и с едно от най-големите събития в света на спорта и шоубизнеса – Супербоул . Мнозина още говорят за двете латино диви – Шакира и Дженифър Лопес, които взривиха публиката с музика и танц.

МУЗИКА, СЕКС И ПОЛИТИКА: Джей Ло и Шакира с взривяващо шоу на Супербоул (ВИДЕО+СНИМКИ)

Фурор отвъд Океана предизвика и синът на Къци Вапцаров – Асен. За първи път българин участва в създаването на музиката за реклама на Супербоул. А негови учители са създателите на музиката на големи блокбъстъри като "Игра на тронове", „Карибски пирати”, „Властелинът на пръстените”.

СЛЕД 50 ГОДИНИ: "Канзас Сити" отново доминират в Супербоул (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Животът ми се промени към по-добро. Най-важното е, че бях дълбоко благодарен, че бях част от това голямо събитие. Голям кеф”, споделя Асен.

„Около Коледа се видях с Пенка Кунева. Тя ми разказа, че е получила поръчката  да прави музиката за тази реклама. Работихме около две седмици”, разкри той.

Синът на Къци Вапцаров за пътя до Холивуд (ВИДЕО)

Рекламата е в полувремето на Superbowl и е част от най-гледаното време. Асен смята, че изпълнението на Дженифър Лопез и Шакира е било епично. Две от парчетата, по които Асен е работил, влизат в компилация в подкрепа за бедстващите в Австралия.

Още от разговора с Асен Вапцаров гледайте във видеото.