В ареста с нея е и синът й

Жени Калканджиева влезе в ареста. Причината - съседски скандал, започнал в ранните часове на деня. Срещу „Мис България 1995“ е заведено дело по бързата процедура за дребно хулиганство. Преди две седмици съпругът й също беше задържан след като нанесе побой на друг съсед. Стефан Манов-Тачо е на свобода срещу 5000 лева гаранция.

Всичко започва с междусъсесдски скандал в кооперацията в квартал „Бояна“, в която живее шефката на популярна модна агенция. „Около 19.00 часа Евгения слезе на нашия етаж и изсипа някакви хартийки пред вратата и започна да блъска  ида обижда отвън“. Отворихме вратата да видим какъв е проблема този път. Като излезнахме тя започна да удря мама, да я обижда, и да говори за баща ми, който е починал преди 8 години“, сподели Маги Захариева.

А полицаи от Шесто РУП - София пристигат два пъти да проверят, какво се случва. Жени Калканджиева твърди, че съседите опитвали да й направят магия. Прогонили и мъжа й Тачо, който вече не живеел в семейното жилище.

Заради нестихващите скандали съседите на Калканджиева правят подписка тя да напусне кооперацията.Прокуратурата повдигна обвинения на Калканджиева за дребно хулиганство. Делото се гледа в Районния съд по бързата процедура.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.