Клубът е подготвил специална занимателна книжка

По случай празника на детето - 1 юни, Лудогорец отправя футболно предизвикателство към всички свои малки фенове.

Клубът е подготвил специална занимателна книжка, в която може да открият подходяща задача за своята възраст. След като изпълнят условието на съответната задача, може да я изпратят като снимка или прикачен файл на адрес: games@ludogorets.com или на Viber номер: +359988194548 най-късно до 7 юни 2020 г.

Най-добрите три от всяка възраст, след оценка от футболисти, треньори и учители, ще бъдат публикувани в социалните мрежи на Лудогорец и ще спечелят невероятни награди от клуба: топки, раници, чаши и картички с автограф на любими футболисти.

За да изберете най-хубавите подаръци за вашето дете, ви очакваме на 1 юни 2020 г. от 10:30 до 17:30 часа на фен караваната, която ще бъде позиционирана на входа на сектор В на стадион "Хювефарма Арена" и ще остане там седмица. Подготвени са специални предложения за родителите и децата. Лудогорец е подготвил още една изненада. В понеделник в 10:30 ч. отваря фен кафето на сектор В.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си