Снимките на специалния епизод са насрочени за август

Актрисата Дженифър Анистън обеща, че специалният епизод на култовия сериал "Приятели" ще е изключително смешен и забавен, съобщи електронното издание "Контактмюзик", цитирано от БТА.

Отложиха снимките на специалния епизод на „Приятели“

Снимките на специалния епизод са насрочени за август, след като бъдат отменени ограниченията заради пандемията от новия коронавирус.

Заснемат специалния епизод на „Приятели” през август?

Анистън, която е на 51 години, ще се събере заедно с останалите изпълнители на главните роли в сериала - Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър, за заснемането на специално издание на сериала.

"Приятели" отново заедно за един епизод (СНИМКИ)

Епизодът трябваше да бъде заснет през май, но продукцията бе отложена заради пандемията и сега екипът се надява да успее да я осъществи през август.

Пред сп."Варайъти" Анистън и Кудроу споделиха очакванията си от снимките. "Смятам, че ще бъде наистина забавно, ако въобще някога излезем от карантината и успеем да направим този епизод", каза Анистън. Кудроу я допълва: "Да, ще бъде наистина страхотно. Нямам търпение да го заснемем. Все още не знаем всичко за епизода и си мисля, че идеята е ние също да бъдем изненадани от някои неща".

Дженифър Анистън пусна своя гола снимка на търг (ВИДЕО+СНИМКА)

Те не разкриха никакви подробности от сценария, но споделиха, че всъщност няма да влизат отново в ролите на героините си - Рейчъл и Фийби, а по-скоро ще си спомнят за участието си в шоуто.

Очарователната приятелка Моника стана на 56 (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

Комедийният сериал "Приятели" се излъчва от телевизия Ен Би Си от септември 1994 до май 2004 г. Шоуто е отличено с множество награди, сред които шест "Еми" и "Златен глобус". 

Как се промениха актьорите от „Приятели”?(ГАЛЕРИЯ)

Силното момиче на Холивуд - Дженифър Анистън, на 51 (ГАЛЕРИЯ)

Дженифър Анистън постави рекорд на Гинес в Instagram (СНИМКА)

Какво се случва между Дженифър Анистън и Брад Пит? (ВИДЕО+СНИМКИ)

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.