За Коледите без Стефан Шарлопов, траура, приемането на загубата, за думите, които й е оставил

„Сбъднах мечтата си да имам голямо семейство. Успях да запазя семейството цяло. Отразява се това, че я няма силната фигура, но по някакъв начин успяваме да го преодолеем”. Това споделя Бояна Шарлопова пред Мариян Станков – Мон Дьо.

Вижте разговор с вдовицата на Стефан Шарлопов. Пред Мариян Станков- Мон Дьо тя говори за Рождество, традициите, хората, които е загубила и за пътя след това. Бояна е жена, която отдавна знае как изглежда краят на света. Била е там и се е върнала, за да продължи.

Тя споделя за съпруга й Стефан Шарлопов, Коледите без него, траурът, приемането на загубата, за думите, които й е оставил. Бояна, която заедно с неговата дъщеря Ева сами трябваше да започнат да се оправят с целия бизнес и на пук на скептиците, не само не потопиха кораба, а здраво държат руля. Е, дори и те не са подозирали, че след това ще дойде 2020.

Вижте я! И я чуйте, защото на онези, на които тази година вирусът отне близките, тя ще е утеха. За останалите - пример, че винаги ще има Коледа.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.