Какво ни очаква на големия и малкия екран през новата година

Почти година след началото на пандемията, готви ли се филмовата индустрия за рестарт? И ще видим ли любимите сериали с нови продължения? На тези въпроси отговори журналистът от „Труд” и страстен любител на седмото изкуство - Владислав Апостолов, в ефира на „Събуди се”.

"Сексът и градът" се завръща, но без една от главните героини

„Сексът и градът” без Ким Катръл е само „Градът”. Има много спекулации, тя беше в обтегнати отношения със Сара Джесика Паркър. Най-вероятно сериалът ще се съобрази с политически коректните трендове. Вероятно ще видим цветнокожа актриса или пък мъж, който се идентифизира като жена”, смята той.

Според него при завръщане сериалите от 90-те няма как да бъдат същите и определено ще претърпят деформации. Такава вероятно ще претърпи специалният епизод на „Приятели”, чиято премиера заради пандемията беше отменена няколко пъти.

Коя героиня от "Сексът и градът" си според зодията ти (ГАЛЕРИЯ)

„В много медии прочетох, че сериалът е анархичен. Подобен проект е невъзможен сега в Холивуд. Това са шестима бели хетеросексуални души. Очаквам противоречиви нотки на политкоректност в „Приятели”. Сигурен съм, че ще направят голям фурор”, добави Апостолов.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.