Откровен разговор за това в какво се превръщат мечтите

„Аз не съм рицар”. Това признава актьорът Владимир Карамазов пред Мариян Станков – Мон Дьо.

През последните 20 години откакто го има в киното, театъра и телевизията Владимир Карамазов често е жертва на клишета като Дон Жуан, красавец, секссимвол, но въпреки тях, той показа, че не е просто опаковка без съдържание. Неговият талант и харизма в комбинация с всичко онова, което Господ му е отредил по природа го превърнаха в едно от водещите имена на Народния театър. Заради тях той влезе и в телевизията. И отново тази комбинация му осигури роли и в киното.

ГОДИНАТА В СНИМКИ: Уловените моменти на Владимир Карамазов

И независимо дали е на снимачната площадка, в телевизионно студио или заобиколен от колегите си, Владимир Карамазов винаги привлича погледите. През 2020 година неговият устрем да е най-добрия в това, което прави, отвори нова врата в живота му - фотографията. И така тази объркана и грозна година изглеждаше меко казано великолепно през обектива на неговия фотоапарат. А по ирония на съдбата за своите кадри от България Владимир получи повече награди, отколкото за 20 години като актьор, обитаващ пространството около улица „Раковски”.

В какво се превръщат мечтите – гледайте във видеото 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО Е.