За Слави Трифонов ще гласува плаващ електорат

"ВМРО колкото печелеше, толкова и губеше от взаимодествието си с други патриоти. След изборите ще видим къде ще бъда те. Те имат особена устойчивост и негативите не се отразяватна резултатите им", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS политологът проф. Михаил Мирчев.

"За Слави Трифонов ще гласува плаващ електорат, той ще търси досега негласували, независимо дали отляво, или отдясно. Хората около него са много неопитни и говорят гръмки неща, но което не трябва да се гледа много сериозно.  По същество искат да участват в управлението, въпреки че твърдят противното", категоричен бе политологът.

Радев: Трябва да гарантираме сигурен вот за избор на легитимен парламент (ВИДЕО)

Мирчев очаква центристка коалиция след изборите, като за спасението на България могат да се очакват странни коалиции.

Студенти обвиняват професор в използване на език на омразата

"Алтернативата може да бъде само БСП и коалиция около нея", заключи той.

В предаването се включи и водачът на Българският национален съюз Пламен Димитров, който заяви, че не са получавали забрана за Луковмарш и провеждането ще се състои.

"Не сме нацисти, почитаме един български войн по този начин", категоричен бе той

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.