Ще разделят гостите с плексиглас между седалките и непрекъснато ще дезинфекцират между прожекциите

Най-емблематичното кино в Холивуд, "Китайският театър" TCL ("Китайски театър на Грауман"), обяви, че отново отваря вратите си в понеделник, 29 март.

Множество велики ​​филмови режисьори, включително Гарет Едуардс („Годзила“), Джордан Вогт-Робъртс („Конг: Островът на черепа“), Майкъл Дохърти („Годзила 2: Кралят на чудовищата“) и Адам Уингард („Годзила срещу Конг“ ) ще прережат червената лента в двора му, за да отбележат отварянето.

Уингард, чийто филм "Годзила срещу Конг" ще бъде първият, показан в киното, каза: "Мисля, че е просто въпрос на време да можем просто да изключим мозъка си и да позволим на голям холивудски спектакъл с пуканки в ръка просто да свърши работата вместо нас. Трябва просто да се забавлявате, да се отпуснете и просто да бъдете с група приятели и семейство и дори непознати, които преживяват същото."

Продават на търг реквизит от „Междузвездни войни“, „Хари Потър“ и „Отмъстителите“

Майкъл Дохърти, който е написал историята за "Годзила срещу Конг", каза: "Изглежда, че живеем във времето след гигантска атака на чудовище. Знаете ли, всички сме се сгушили в домовете си, като сме взели крайни предпазни мерки и се справяме с тази странна, сюрреалистична колективна трагедия. Усещането е, че всички живеем във филм „Годзила“ или „Кинг Конг“, така че можем да влезем в кино и да гледаме една измислена версия, която е едновременно прекрасна и сюрреалистична“.

Китайският театър е открит през 1927 г. и първоначално се нарича "Китайски театър на Грауман". Той е разположен в центъра на Холивудската алея на славата и е бил мястото, където знаменитости оставят своите отпечатъци в Холивуд в специални церемонии.

При повторното отваряне киното ще разделя гостите с плексиглас между седалките и непрекъснато ще дезинфекцира между прожекциите.

КРАСИВИ СЛЕД 40-ТЕ: Кои са известните дами с най-впечатляваща външност

Леви Тинкър, оперативен мениджър в театъра, казва: „В аудиториума между прожекциите имаме дезинфектанти, така че между всеки спектакъл да преминем и да почистим, да освежим повърхността на седалките, подлакътниците, парапетите, всичко, което е възможна точка на допир. Всичко ще е дезинфекцирано между прожекциите".

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.