Преди да се ожени, той беше сочен за плейбой и купонджия

Преди да се обвърже сериозно с Меган Маркъл, принц Хари бе определян за плейбой и купонджия. Той бе желан гост на всички светски събития и партита, а преди няколко години се забърка в сериозен скандал, защото бе заснет от папараци напълно гол. Всичко това се случи малко преди Хари да стане част от армията на родината си и да отиде на мисия в Афганистан, където възмъжа и това поведение остана в миналото,пише каналът Stars News във VBox7. Малко преди това обаче гръмна скандала с въпросните снимки, направени по време на щур купон в Лас Вегас. Толкова весело било, че компанията се разгорещила до такива нива, че махнали дрехите си, а папараците са си свършили работата.

Меган Маркъл - кадри, от които кралицата ще се изчерви (СНИМКИ)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GREY (@gris_ellie)

Няколко години по-късно, след като общестевността във Великобритания бе скандализирана от кадрите, принц Хари проговори за случката по време на интервю в подкаста "Armchair Expert". Темата бе свързана с психическото здраве на хората, а водещият просто припомни случката, като сподели, че когато е видял снимките, си помислил само, че „този пич е луд купонджия". Хари от своя страна му отговори доста уклончиво, без да дава детайли за случилото се в онази бурна нощ във Вегас.

АКО ДАЯНА БЕШЕ ЖИВА: Какъв би бил животът на кралското семейство (ГАЛЕРИЯ)

„Знам, че доста хора се оглеждат в поведението на другите, за да оправдаят своето по един или друг начин. Доста е логично", заяви Хари. 

Принцът каза, че се е преместил в Калифорния със семейството си, за да „прекъсне цикъла" на „болка", която изпитвал като член на кралското семейство и трябвало да промени това за собствените си деца. Той призна, че нееднократно е обмислял да напусне кралския живот, след като е прехвърлил 20-те си години. Принц Хари говори откровено с водещия Дакс Шепърд за опазването на връзката си с Меган Маркъл в тайна и за справянето с британското медийно внимание.

Кои са бъдещите крале и кралици на Европа (ГАЛЕРИЯ)

Снимка: Getty Images

Хари смята, че животът му е приличал на филма „Шоуто на Труман" (1998) с Джим Кери, пише БТА. Лентата разказва за Труман Бърбанк, чийто живот се излъчва по телевизията чрез скрити камери, докато персонажът се сблъсква с хора, които са наети актьори.

Херцогът на Съсекс споделя също, че за него това е било тежко бреме и че всячески се е опитвал да се справи с факта, че е член на британското кралско семейство.

Най-красивите принцеси и кралици на всички времена (ГАЛЕРИЯ)

Принц Хари не крие страховете си, че съпругата му Меган и синът им Арчи ще се сблъскат с огромното внимание, обект на което е била приживе майка му принцеса Даяна. Лейди Ди загина през 1997 г. на 36-годишна възраст в автомобилна катастрофа, докато беше преследвана от папараци в Париж.

„Не искам тази работа, не искам да съм тук, не искам да правя това. Вижте какво се случи с майка ми", казва 36-годишният Хари.

Таен запис разкрива нещастието на принцеса Даяна от брака й (СНИМКИ)

По думите му той иска да „прекъсне цикъла на генетична болка и страдание" на кралското възпитание, когато отглежда собствените си деца. Хари и Меган очакват второ дете, момиченце.
В предишно свое интервю принцът разкри, че кралското семейство го е отрязало финансово в началото на 2020 г., след като е обявил плановете със съпругата му да се откажат от ролите на високопоставени членове. Хари обаче е успял да осигури охрана за семейството си с парите, оставени от майка му.

Снимка: Getty Images

5 пъти, в които Меган и Хари нарушиха грубо кралския етикет (СНИМКИ)

Оттеглянето на Хари и Меган от кралските им задължения започна миналата година заради това, което те описаха като набези на британските медии и расистко отношение към херцогинята. Той разкритикува някои американски медии, но каза, че те са „подобрение" спрямо тези в Обединеното кралство. Принц Хари споделя още, че се чувства по-свободен, след като той и семейството му са се преместили в Калифорния.

Какво не знаем за Кейт Мидълтън (ГАЛЕРИЯ)

„Живеейки тук сега, мога да вдигна глава и всъщност да се почувствам различен", споделя Хари, допълвайки, че може да води сина си Арчи на разходки с велосипеди.

Още любопитни новини и галерии:

Какво няма право да направи Кейт, докато не стане кралица? (ВИДЕО+СНИМКИ)

Любопитни факти за кралица Елизабет Втора, които вероятно ще ви изненадат (ВИДЕО+СНИМКИ)

15 неизвестни факта за лейди Даяна

 
 

Защо децата на Хари и Меган няма да са принцове и принцеси?

Вечно модерните тоалети на принцеса Даяна (ГАЛЕРИЯ)

ДАЯНА - ПРИНЦЕСАТА НА НАРОДА: Животът й в снимки (ГАЛЕРИЯ)

НЕПОКАЗВАНИ СНИМКИ: Принцеса Даяна и княз Кирил Преславски на яхта в Италия

73 ГОДИНИ БРАК: Любовната приказка на кралица Елизабет и принц Филип (ГАЛЕРИЯ)