19-годишният състезател играе на позициите ляв бек и централен защитник

Костадин Илиев официално е новият футболист в редиците на ЦСКА 1948. 19-годишният състезател играе на позициите ляв бек и централен защитник.

До този момент беше част от юношите старша възраст на Левски и участваше с тима в елитната дивизия U19. Бранителят тренираше и с първия отбор на "сините", като има и две записани срещи с представителния състав – една в efbet Лига и една в турнира за Купата на България.

ЦСКА 1948 - ЦСКА все пак ще се играе, първенството се удължава

След завършване на преговорите за личните си условия, Илиев сложи подпис под първия си професионален договор в мъжкия футбол и беше категоричен, че посреща с амбиция новото предизвикателство.

Защитникът вярва, че ЦСКА е подходящата стъпка в кариерата му, тъй като в състава на „армейците“ шанс получават множество млади български футболисти. Той вече проведе и първата си тренировка с тима, воден от старши треньора Тодор Киселичков, на Националната футболна база в Бояна.

БФС РЕШИ: Еfbet Лига и Втора Лига ще бъдат с нов формат

Новото попълнение на клуба си пожела здраве и много успехи с червената фланелка. Ние пък му пожелаваме плавен преход в мъжкия футбол и победа след победа с ЦСКА!