Димитър Делчев от "Изправи се! Мутри вън!" за предложенията и идеите на коалицията

Ще успеят ли така наречените партии на протеста да съставят редовно правителство, което да управлява страната. Как ще продължат плановете за ревизия? 

"Кампанията ни разчита на популяризиране на кандидатите ни извън медиите, защото дълго време не сме били допускани до тях", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Димитър Делчев, водач на листата за гр. Добрич от "Изправи се! Мутри вън!".

Според кандидат-депутата пътищата са много важни и завършването на "Хемус" е от голямо значение. Той е убеден, обаче, че трябва да се мисли и за други основни проблеми, като здравеопазването, защото трябва да сме готови за една следваща евентуална вълна на заразяване с COVID.

Димитър Делчев заяви, че основна цел при различни обществени поръчки трябва да бъде да спечели най-добрата фирма, а не коя е по-близка до управлението.

Като приоритети на "Изправи се! Мутри вън!" той изтъкна икономиката, чистия въздух, адекватна пътна инфраструктура, но за това е нужно редовно правителство, което да приеме и актуализация на бюджета.

Делчев е убеден, че могат да оглавят различни министерства, както и, че участието им в управление или подкрепа на такова е логично и резонно.

За него най-важно е хората да излязат и да гласуват масово на 11 юли.

Вижте повече във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.