Линията им е вдъхновена от природата

Продължава Седмицата на модата в Ню Йорк. Своята колекция за пролетно летния сезон на 2022 година представи модното дуо Баджли Мишка. Линията им е вдъхновена от природата.    

Модното дуо Баджли Мишка представи ярки цветни дизайни в първия ден на седмицата на модата в Ню Йорк, предлагайки изобилие от привличащи погледа нюанси и цветя за дамските пролетни гардероби по време на своето дигитално шоу. 

„Това беше истински цветен празник за нас“, Все още не става въпрос за цвят и печат. Знаете ли, ние с Джеймс скицирахме всички тези наистина красиви щампи от пеперуди. А имаме и щампи от крокодили, както и от саламандър", каза Баджли. 

Новата колекция на модното дуо бе представена чрез специално заснето видео.  

 "Наистина съм развълнуван от начина, по който реализирахме видеото. Искахме да го направим виртуално - нещо като шоу, но   Искаме макар и онлайн да привлечем вниманието чрез музика, дизайни и хубава хореография. Така че използвахме нашето пространство, на което което обикновено дефилират моделите, снимахме цял ден и стана наистина красиво“, заяви от своя страна Мишка.   

СЕДМИЦА НА МОДАТА: Кристиан Сириано представи колекцията си в Ню Йорк

Дуото избра за своята колекция цветовете лайм, оранжево, лимон и синьо, както и по -меки неутрални тонове. Моделите дефилираха на музикалния фон на плискащи на за заден план вълни.  

Сред най-отличителните модели са костюми с плисирани панталони, както и елегантни вечерни рокли, някои с колани на кръста, други, декорирани с блестящи украшения, включително чифт пеперуди като акцент. Роклите  са плисирани, с пискюли и пайети.    

Седмицата на модата в Ню Йорк продължава до 12 септември.