Според него най-смешното оправдание е, че ГЕРБ е довел протестиращите строители пред МРРБ

"В момента трябва да се молим да не завали сняг, защото няма един осигурен лев от кабинета за зимното снегопочистване". Това заяви в "Денят на живо с Наделина Анева" Александър Иванов от ГЕРБ.

По казуса с двойното гражданство на Кирил Петков той коментира, че Румен Радев може би е знаел, че бившият министър на икономиката е скрил в декларацията си, че има двойно гражданство с умисъл.

Александър Иванов: Защо Рашков не поиска пари за оградата при актуализацията на бюджета?

Иванов коментира и последните две Народни събрания.

"Те с краткия си живот не доведоха до нищо стойностно, а партиите действаха, осланяйки се на това да не разговарят с ГЕРБ, но не успяха да се разберат и помежду си. Затова виждаме галопиращата инфлация, бездействието на втори служебен кабинет, ниската ваксинация, един проблем не може да бъде решен", подчерта той. 

Според него най-смешното оправдание е, че ГЕРБ е довел протестиращите строители пред МРРБ.

"Преди една година имаше политически протести, а сега са вече социално-икономически със съвсем резонни искания", смята Иванов.

Той смята, че гражданите нямат желание да отлагат решаването на проблемите повече, затова отново гласуват доверие на ГЕРБ. А сред приоритетите на партията посочи справяне с икономическата и здравната кризи.

Целия разговор вижте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.