Те обсъждаха темата по време на рекламна пауза, но не знаеха, че продължават да ги снимат

Двама австралийски телевизионни водещи бяха изловени в гаф, свързан с Новак Джокович и скандала с пристигането му в Австралия, пише gong.bg.

Водещите от телевизия „7News“ Ребека Мадърн и Майк Еймър направиха коментарите си по време на рекламна пауза, но не знаеха, че продължават да ги снимат. При излизането от ефир Мадърн обвини Джокович в лъжа.

"Както и да го погледнеш, е лъжлив долен з****к. За съжаление всички се бутат и навъртат около него", заяви тя на своя колега.

След това Еймър се съгласява с нейната позиция.

Джокович призна за невярна декларация, попълнена от агента му

Освен това Ребека Мардърн се усъмни в легитимността на положителния тест за коронавирус, представен от сръбския тенисист като доказателство за получаване на медицинско изключение за влизане в Австралия без задължителна ваксинация.

Нейният колега пък обявява личното си мнение, че властите ще се наведат пред Новак Джокович и той ще бъде допуснат до участие на стартиращия в понеделник Australian Open.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.