Клипът е публикуван в профил на малолетния младеж в социалните мрежи

Година след като ви разказахме за 10-годишното момче от Пещера, което шофираше джип и стана известно с прозвището Фончо Тариката, в социалните мрежи се появи ново видео с непълнолетен зад волана. 13-годишно момче публикува клип, на който се вижда как шофира автомобил в ловешкото село Дерманци. 

„За първи път виждам този клип. Шокирана съм, че непълнолетни лица шофират по улиците на село Дерманци”, заяви кметът Галина Спасова.

НОВ СКАНДАЛЕН КЛИП: Дете кара кола в присъствието на баща си (ВИДЕО)

Екип на NOVA опита да намери момчето и семейството му. От тях няма и следа в Дерманци. Оказва се, че момчето го няма нито у дома му, нито в училището, където е в шести клас. От две седмици не е влизало в час, потвърдиха от ръководството.

„В момента е в Испания след подадена молба от майката”, каза директорът Петя Кръстева.

СКАНДАЛЕН КЛИП: 10-годишен шофира и държи пистолет в Пещера

Това, че екипът на NOVA се интересува точно от момчето и родителите му не учуди преподавателите му. „От малък е проблемен. Доста е агресивен спрямо своите съученици. Водени са много разговори с Комисията по противообществени прояви. Водени са разговори и с родителите му, които се затрудняват да овладеят неговата агресия”, каза още Кръстева.

Повече по темата гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.