Тя е 2720 -та поред и се намира до тази на Брайън Кранстън, който изпълнява главната роля във "В обувките на Сатаната"

Актьорът Боб Оденкърк, известен с ролите си в хитовите сериали "Обадете се на Сол" и "В обувките на сатаната", беше почетен със звезда на прочутия булевард.

Тя е 2720 -та поред и се намира до тази на Брайън Кранстън, който изпълнява главната роля във "В обувките на Сатаната".

„Еха, колко хора! Не, не - седнете си! Какво удоволствие! Благодаря на всички ви!. Най-вече на Винс Гилигън и Питър Гулд. Винс, всички сме ти благодарни , че създаде проекта – "В обувките на Сатаната".Ако продължаваш в същия дух така ще трябва доста да разширят Алеята на славата, за да се поберат звездите на актьорите, които си направил известни! Днес това съм аз! На Питър Гулд пък благодаря, че измисли филма - "Обадете се на Сол"! Не получих ролята на Сол, но все пак се вмъкнах в сериала! За мен е като печалба от лотарията да съм тук сега!“, заяви той.

Бенедикт Къмбърбач получи звезда на Алеята на славата (ВИДЕО)

На церемонията присъстваха колегите на Боб - Джонатан Банкс, Патрик Фабиан, Тони Далтън и Джанкарло Еспозито.

Събитието съвпадна с деня, в който стартира шестият и последен сезон на сериала "Обадете се на Сол", спин-оф на "В обувките на Сатаната".

Миналата година Боб Оденкърк, носител на награди "Еми" и на актьорската гилдия в САЩ, прекара инфаркт по време на снимките на филма. Шест седмици по-късно актьорът се завърна на снимачната площадка.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.