Актрисата, която обвини Деп в брутално насилие, призна, че е излъгала

Амбър Хърд призна в съда, че е лъгала под клетва, което направи процеса срещу Джони Деп още по-шокиращ, предаде БГНЕС.

Когато Джони и Амбър се разведоха, актрисата получи 7 милиона долара, за да мълчи за връзката им, а през 2016 г. тя се закле да даде тази сума за благотворителност, защото „не обича парите на Джони и никога не ги е искала“.

В интервю за холандска телевизия през 2018 г. Амбър потвърди, че е дарила 7-те милиона долара, че Американският съюз по правата на човека (ACLU) е получил 3,5 милиона долара, а останалите 3,5 милиона долара са дарени на Детската болница в Лос Анджелис . Тя повтори тези твърдения в съда под клетва през 2020 г.

Джони Деп с нова любов? (ВИДЕО+СНИМКИ)

Но сега актрисата, която обвини Деп в брутално насилие, призна, че е излъгала.

„Наистина възнамерявам да изпълня това обещание и бих искал той да спре да ме съди, за да мога да го направя. Взех по-малко пари, отколкото ми предложиха, защото никога не съм искала парите му. Просто исках моята сигурност и бъдещето си, а той рискуваше всичко. Исках той да ме остави на мира“, каза Амбър.

Съдебните документи сочат, че ACLU е получила само една трета от тази сума от Амбър или от нейно име. Половин милион долара са дошли от компанията, собственост на Илон Мъск, с когото имаше кратка връзка.

Адвокатите на Деп по-рано заявиха, че нейната версия за историята, че тя не иска парите на Джони, е невярна. След развода Амбър помолила Деп, наред с други неща, да продължи да използва три от апартаментите си в Лос Анджелис, без да плаща нито цент. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.