В продукцията ще участва и Демиан Бичир

Салма Хайек ще участва в новия филм на Анджелина Джоли по романа "Без кръв" на италианския писател Алесандро Барико, съобщава Collider. Във филма ще се появи и Демиан Бичир. Какви роли получават той и Хайек, не се уточнява.

Книгата на Барико разказва историята на жена на име Нина. Тя губи цялото си семейство по време на Втората световна война и оцелява само благодарение на милостта на неназован герой. Когато Нина е на петдесет години, тя среща мъжа, който я е спасил.

СТИЛНА И СЕКСИ: Лейди Гага блесна в разголена рокля на червения килим (СНИМКИ)

"За мен е чест, че съм тук, в Италия, за да заснема този специален проект и че Алесандро Барико ми повери адаптацията на книгата си - с нейната уникална поезия, емоции, поглед към войната и въпросите, които тя поставя за това какво търсим след травма, загуба или несправедливост", казва Джоли.

Анджелина и Салма са работили заедно и преди. Двете участваха в блокбъстъра на Marvel „Eternal”.

Този проект не е първият опит на Джоли като режисьор. Тя вече е режисирала "Първо убиха баща ми", "Лазурно крайбрежие" и "Несломен".

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БГНЕС