Според нея това правителство е опасно за държавата

„Това правителство е опасно за държавата. То застрашава финансовата стабилност на държавата, застрашава икономическата стабилност, оттам и за националната сигурност на държавата.” Това каза депутатът от ГЕРБ-СДС  Екатерина Захариева в ефира на „Твоят ден” на NOVA NEWS директно от кулоарите на НС.

Захариева подчерта, че правителството работи без управленска програма, че бюджетите са пълен провал, а българските граждани обедняват.

„ГЕРБ мълчи в този дебат,” посочи депутатът, но припомни, че са удължили работното време на парламента и че бюджетът ще се гледа.  

На въпрос дали ГЕРБ-СДС са твърди партньори с ДПС и Възраждане при положение, че се обединиха около вота на недоверие на кабинета „Петков”, тя посочи:  „С Възраждане и  ДПС  сме опозиция и беше нормално да очакваме да подкрепят вота на недоверие.”

Тя бе категорична, че такава конфигурация в рамките на това НС оабче е немислима. „Не мисля, че този парламент има дълго бъдеще и българските граждани ще бъдат изправени пред избори. За това вина носи ПП.”

ВСИЧКО ЗА КРИЗАТА В КОАЛИЦИЯТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.