Певицата разказа за новата си дуетна песен с Миро - "Повече"

Певицата Алма разказа за пътешествието си до Мадейра и обратно, и за първата си дуетна песен с Миро - “Повече”.

Елвира Георгиева: Да си наивен е прекрасно

Пътешествието до Мадейра започва с изпускането на първия полет. “Изпуснахме го, защото закъсняхме с две минути. Хванахме нов полет, който минаваше през Лисабон. Там обаче изгубих портмонето си с всички документи, пари и карти”, разказа певицата в предаването “На кафе”. “Навръщане отново имаше драми с полетите. Първият ни полет трябваше да кацне в Германия. Без предварителна информация ни казаха, че няма да кацнем в Берлин, а в Хановер. А вторият ни полет към България беше именно от Берлин”, разказа още певицата, чиято музика е нова за българския пазар. 

Наскоро тя се запознава с изпълнителят Миро, с който записват и песента “Повече”.

Певицата Йоанна Драгнева: Няма да спра да се занимавам с музика

“Когато писахме песента търсихме женски глас от световната сцена”, разказа Миро. Идеята за Алма идва съвсем случайно. “Не можах да повярвам, че съм толкова недосетлив, защото Алма беше човекът, който съм искал от самото начало”, сподели той. 

За 18-годишната Алма това е втора песен на български. “За мен беше голяма изненада. Бях много притеснена, когато отивах да запиша песента с него. Не съм вярвала, че ще имам още една българска песен, и то с Миро”, разказа за притеснението си певицата. Тя сподели, че двамата се запознават именно в деня на записа. “Не го познавах преди това. Не знаех какво да очаква. Притеснявах се и че трябва да пея на български. Но всички бяха толкова мили. Имаше много топла енергия и подкрепа”, каза Алма.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.